NetBoligadvokat og Købermægler samarbejder.

NetBoligadvokat.dk samarbejder med Købermægler.dk

Det er NetBoligadvokats advokater som blandt andet gennemgår købesaftalen og dokumenterne og udarbejder advokatskrivelsen.

Information omkring Netboligadvokat.dk

boligadvokat
boligadvokat

Velkommen hos NetBoligAdvokat.dk

Vi er specialiseret køberrådgiver, vi kan hjælpe dig omkring hele bolighandlen lige fra forhandling af købsprisen, købsaftale, advokatforbehold, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring til tinglysning af skøde og refusionsopgørelse.

Undgå ubehagelige overraskelser og store advokatregninger;
Kontakt NetBoligAdvokat på 70 25 09 80

  •  eller udfyld kontaktformularen og vi ringer dig op.
  • Ingen handel – Intet regning! Hvis bolighandlen mod forventning ikke gennemførers – så skal du heller ikke betale.
  • 100% Boligadvokat! Med 100% fokus på boligkøb og køberrådgivning – Med tryghedsgaranti
  • 24 timers rådgivning! Skal det gå hurtigt? Hvis du står i situation, hvor du skal træffe en hurtig beslutning i købsprocessen, gennemgår vi gerne købsaftalen indenfor 24 timer efter vi har modtaget dokumenterne.
  • Tilfredshedsgaranti! Din tilfredshed er vores eneste pejlemærke for succes. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti, hvilket betyder at du får dine penge retur, hvis du ikke er tilfreds med vores sagsbehandling eller rådgivningen.
  • NetBoligAdvokat Pris Du bestemmer selv hvor meget hjælp du vil behøver. Vi skræddersyer gerne en pakke som passer til dig. Vores udgangspunkt er, at du altid får en fast lav pris for vores arbejde, som du nemt kan forholde dig til. Du får altid prisen, inden vi starter, derfor du aldrig grimme overraskelser i processen, og vi sætter en ære i altid at overholde alle deadlines til punkt og prikke. Du er velkommen til at Ring til os og få en snak om netop dine behov.
  • Landsdækkende NetBoligAdvokat NetBoligAdvokat er en online boligadvokatvirksomhed, som har spare de dyre advokatkontorer væk, sådan du kan spare penge på prisen. Idag klares hele bolighandlen over telefon og per email i steder for at mødes i fysisk, med det store tidsspild som der medfølger. Vi bruger kun tid på at sætte os grundigt ind i alle sagens dokumenter, sådan vi kan levere en klar og præcis køberrådgivning.

Comment

There is no comment on this post. Be the first one.

Leave a comment