Få en GRATIS Købsvurdering af den bolig, som du overvejer at købe. 

REALKREDIT & BANKLÅN - Spar mange penge på dine boliglån
Spar ofte mellem 50.000 til 250.000 kr. på dine boliglån.

Som boligkøber står du over for en af livets helt store økonomiske beslutninger.

Du har derfor brug for professionel køberrådgivning, der giver dig nøjagtigt de økonomiske råd, du har brug for, så du får den bedst mulige finansiering af din bolig. Hos -------.dk går vi op i din økonomi. Med køberrådgivning fra os, modtager du en strategi for lån og økonomi, der er tilpasset din situation og dine forventninger til fremtiden i forbindelse med dit boligkøb.

Giv os et kald på telefon -------, kontakt os via mail på info@-------.dk eller kontaktformularen på denne side og book en tid til 1 times gratis analyse og rådgivning, hvor vi afdækker mulige økonomiske gevinster for dig.


Boligøkonomi i øjenhøjde

Står du i en købssituation, befinder du dig muligvis på ukendt grund i en kompleks verden, der serverer den ene fagterm og økonomiske beregning efter den anden.

Du har højst sandsynligt modtaget gode råd fra venner og familie og på egen hånd lavet research om boligkøb på internettet. Måske har du endda været i banken for at høre om dine muligheder vedrørende finansieringen af en fast ejendom? Og måske er du nu blevet godt og grundigt forvirret. Især som førstegangskøber bliver det hurtigt en vanskelig opgave at træffe det rette valg, hvad angår finansieringen af din nye bolig.

Det er der heldigvis råd for. Vi sørger for at samle trådene med køberrådgivning, der sætter dig, din økonomi og dine behov i centrum. Få brikkerne på plads, og lad os hjælpe dig med at sætte rammerne for din fremtidige økonomi ved et boligkøb.

Optimér din lånesammensætning
Med køberrådgivning fra BoFinans bliver du taget med igennem en fire-trins-proces, som indebærer:
En analyse af din økonomiske situation
Et overblik over din økonomi og dine muligheder
En tilrettelagt strategi til finansieringen af en fast ejendom.
Godkendelse i banken og optagelse af realkreditlån

BoFinans kører processen overfor bank og realkredit fra A-Z og sikrer, at du får en løsning på konkurrencedygtige vilkår, der passer dig. Desuden sikrer vi en korrekt håndtering af dokumenter, og at alle deadlines overholdes.

Når du handler bolig, er det ofte hele din økonomi, du har mulighed for at finansiere – herunder billån, forbrugslån med mere. Med professionel køberrådgivning får du altså styrket overblikket og positionen i en købs- og forhandlingssituation, hvormed du bedst muligt får udnyttet dine finansieringsmuligheder.

Du får med andre ord en plan for en realistisk og rentabel lånesammensætning, der matcher dine ønsker og behov samt sikrer dig som ny boligejer.

Gå et trygt boligkøb i møde
Ønsker du at vide mere om vores tilbud om køberrådgivning, og hvordan du får et boligkøb, der giver dig alle fordelene - så lad ------ skabe rammerne for din fremtidige boligøkonomi, og få et trygt boligkøb med en kontantbesparende lånesammensætning.


Vi hjælper blandt andet med!

Valg af bank - er du hos den rigtige bank?
Valg af Realkredit - er du hos den rigtige?
Kurssikring - det individuelle valg
Forældrekøb - Hvad er der af muligheder?
Forhåndslån - Hvad kan du låne?
Uvildig økonomisk rådgivning