Hvilke ydelser kan du forvente af en køberrådgiver?

Det kan du forvente af en køberrådgiver

Sparring omkring boligkøbet
Du kan forvente at en køberrådgiver involverer sig i din livssituation, dine ønsker og forventning til din kommende bolig og dermed få professionel sparring omkring valget af bolig. Tit står valget mellem forskellige boliger, eller du kan være i tvivl om, hvad det vil betyde at flytte fra lejlighed til hus. 

Det kan også være du er førstegangskøber og derfor har brug for at blive sat mere grundlæggende ind i, hvordan en boligkøbsproces forløber og hvad der sker hvornår og hvorfor. 

Generelt bør du forvente at du får en ved din side, som er tovholder på alt det der skal ske lige fra at involvere en bygningssagkyndig, vurdere ejerskifteforsikringen, få detaljer på plads omkring boligen, som ejendomsmægler endnu ikke har frembragt osv.

Hjælp til prisforhandling
Overraskende mange boligkøbere forsøger selv at forhandle prisen på den bolig som de har forelsket sig i. Det kan være en intens og nervepirrende proces og du kan have svært ved at holde hovedet koldt, da du er følelsesmæssigt involveret. 

Derfor bør du overveje, om ikke din køberrådgiver bør bistå dig med prisforhandlingen, lægge den strategi, der skal give det bedste resultat og bruge sine erfaringer til at opnå det mål I sætter sammen. 

I langt de fleste tilfælde vil en køberrådgiver få væsentligt mere i prisnedslag end man som boligkøber selv vil kunne få.  

Købsaftale og juridisk sagsbehandling
En fast del af køberrådgiverens ydelser er den juridiske gennemgang, godkendelse af handlen, sagsbehandlingen med tinglysning af skødet etc. I en række tilfælde er der tilknyttet en jurist til køberrådgiveren, hvis denne ikke selv udføre den afsluttende sagsbehandling og tinglysning. 

Det er efterhånden muligt at finde en del køberrådgivere som tilbyder købt eller gratis på denne del af processen, således at du ikke skal betale for arbejdet, hvis handlen ikke bliver til noget.  

Prisforhandling - Spar penge, få køberrådgivning.
Alle boliger har en udbudspris – og en salgspris, som ofte ligger betydeligt under.
Købermægleren kender salgspriserne i dit lokalområdet og ved, hvordan man forhandler prisen ned.

10% af prisnedslaget

Kontakt

Udfyld felterne herunder, og du blive kontaktet af en køberrådgiver inden for en time, så du hurtigt kan få hjælp til dit boligkøb.